Over ons | Ragdoll Cattery Yubarta

Over ons

 

 

Onze mooie website zal per 11-07-2020 uit de lucht gaan. Aangezien ik ben gestopt al enkele jaren geleden is het niet meer nodig om de site te behouden. Mocht u info van diverse ziektes etc willen van enkele pagina dan bent u vrij om die te kopieeren. De fotos mag u dus niet gebruiken.

Ik ben Ine Megens en ik woon in Someren,  N-Brabant. We begonnen in 1999 met onze eerste Ragdoll en waren helemaal verliefd op dat karakter en die mooie blauw ogen. Zo nu en dan worden er bij ons kittens geboren waarvoor wij een nieuw huisje zoeken.Wij zijn een kleine cattery en blijven dat ook. Onze bedoeling is om gezellige, sociale maar bovenal gezonde Ragdolls te fokken. Wij zijn lid van de kattenvereniging  TICA en BCF. En we houden ons aan de regels die door deze verenigingen zijn opgesteld. Onze katten worden jaarlijks getest op HCM via echo (en eenmalig op dna) en PKD, Cin, Felv en FIV. Ze zijn allemaal gechipt en terug te vinden in de Registratie-databank.

Bent U geïnteresseerd in het aanschaffen van een Ragdoll, ga dan eerst eens bij verschillende fokkers kijken, of het fokbeleid en huisvesting U bevallen. Het beste is om te kijken voordat er kittens zijn geboren. Juist die kleine kittens veroveren je hart meteen en dan kun je niet meer logisch nadenken. Dus kijk niet alleen met Uw gevoel maar ook zeker met Uw verstand. Vraag ook altijd om de officieéle testrapporten in te zien van uiteraard gechipte katten. Neem desnoods iemand mee want twee zien altijd meer dan een. Vraag ook zeker om geschreven garantie bij erfelijke afwijkingen. Soms openbaren deze afwijkingen zich pas na de leeftijd van 1 jaar.

Inmiddels ben ik na bijna 18 jaar gestopt met fokken. Dank u wel voor het vertrouwen dat in mij als fokker is gesteld al die jaren. Ik blijf er voor iedereen die info wil, of zoekt.   Email

 


Al meer dan 10 jaar met liefde en plezier!